duminică, 29 martie 2009

Despre fotbal...

Aseara cica a fost un meci important pentru calificarea echipei nationale de fotbal la campionatele mondiale din 2010...nu ca m-a interesat in mod deosebit dar numai despre asta vorbea lumea ieri si azi..la tv.....in autobuz.....pe strada...

Echipa nationala a pierdut ultimele trei meciuri pe teren propriu. Iar acum apare semnul de intrebare...oare de ce? Nu suntem capabili la nivelul pregatirii fizice sau la nivelul jocului de grup sau la nivel psihic? 

Tot timpul ma gandesc ce sport e acesta in care toata lumea alearga dupa o minge si sa chinuie sa dea gol in poarta adversa? Altceva mai bun nu au de facut? Doar asta stiu sa faca? Si cand spun asta ma refer la echipele la care nu se vede tehnica, devotament, joc de echipa etc. Risc acum sa fiu luata la intrebari de cei care practica acest sport, persoane apropiate mie si la care tin, dar este punctul meu de vedere si imi asum responsabilitatea pentru ceea ce spun.

Recunosc ca uneori imi place sa ma uit la meciul  echipelor mari, care joaca fotbal cu adevarat,  pentru ca vad spectacol....stau cu emotii cand suteaza spre poarta sau cand vad cum interactioneaza jucatorii intre ei si isi paseaza!

Si totusi.....cum se face ca avem jucatori de valoare care la echipele de club fac performanta iar la echipa nationala o dau in bara?

Un comentariu:

Alina spunea...

Fotbal....
Noroc ca avem mai multe televizoare....chiar nu imi place.