vineri, 3 februarie 2012

O noua creatie

         Pentru ca am inceput cu dreptul cu sarafanul si am primit laudele colegelor de munca, m-am gandit ca sunt pe drumul cel bun si sa mai creez ceva. Si asa, trecand prin fata unei vitrine am dat peste o fusta, care mi-a placut din prima si am spus ca trebuie sa o am si eu. Si cum mai altfel decat sa mi-o fac singura. Spus si facut.....am intrat in magazin si m-am uitat atent la fusta, cum e facut, ce anume s-a folosit si am bagat la cutiuta de sus.
         Peste cateva zile am pornit la cumparat de material, dantela, ata, elastic. A mai trecut cateva zile pana sa ma apuc de ea, insa atunci cand m-am apucat, nu a durat foarte mult pana sa o termin. Am avut ceva emotii pentru ca stiam cum se coase elasticul pe material, de se increteste asa, insa am experimentat pe bucatele de material inainte sa ma apuc efectiv de fusta. Eu zic ca mi-a iesit si sunt foarte multumita de ea! Nu am purtat-o inca pentru ca, cu gerul acesta mi-ar inghetata picioarele. O pastrez pentru inaugurare cand se mai incalzeste vremea!!


                                                                 Sper sa va placa!!

4 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Foarte frumos! Imi place!
Un weekend excelent sa ai!
Corner of heaven

Anca Banu spunea...

Multumesc frumos!! Si tie la fel!!

Anonim spunea...

sarafanul e putin cam simplu, insa fusta si setul de masa sunt extrem de frumoase. succes in continuare, inceputul este bun ;)

Anca Banu spunea...

sarafanul il voi decora si va fi mult mai interesant :D multumesc de incurajari!!