luni, 23 iulie 2012

La multi ani, Bianca!

Pe 25 este ziua nepoatei mele Bianca iar sambata i-am lucrat ceva special pentru ea. O rochita roz fara betelute si o fustita bleu. Nu imi vine sa cred ce a trecut timpul, au trecut 5 ani de cand am vazut-o prima data si imi era si frica sa o tin in brate. Tind sa cred ca seamana destul de bine cu mine si ma mandresc cu asta. Daca voi avea o fetita cu siguranta mi-as dori sa fie ca ea, vorbareata, sociabila, atenta la detalii, curioasa si plina de intrebari.
La multi ani pui mic!!!!



duminică, 22 iulie 2012

Rochii de vara

      Nu stiu voi cum sunteti, dar eu de multe ori nu am gasit in magazine ceea ce mi-am dorit cu adevarat, fara sa mai vorbesc de preturile uneori nejustificat de mari pentru anumite produse. Acum cand merg prin magazine si vad ceva ce imi place, ma uit la pret iar apoi calculez cat m-ar ajunge daca as face eu acel produs. Cu siguranta ies mai ieftin si va fi in totalitate pe masura si gusturile mele.
     Asa ca mi-am facut 2 rochitele de care sunt foarte mandra si pe care le port cu placere.
Prima este  rochita lunga, vaporoasa, cu spatele gol din voal perfecta pentru zilele calduroase de vara iar cea de-a doua este din bumbac tucoaz si poate fi purtat atat la o plimbare de seara cat si la job.





marți, 3 iulie 2012

Rochie de seara

Daca tot am primti laude privind prima rochie de seara pe care am facut-o, am trecut mai departe la a doua. Beneficiara a fost verisoara mea Andreea. Rochia este facuta din satin, mi-a placut foarte mult materialul. Sper sa va placa si voua!