luni, 6 iunie 2011

1 Iunie - Ziua Copilului

A fost 1 Iunie - ziua copilului. Fiecare dintre noi a sarbatorit in felul lui, s-a bucurat ca este copil. Desi unii dintre noi nu mai suntem copiii ne-am bucurat alaturi de cei mici si am facut tot ce am putut sa le oferim o zi speciala, in care sa se bucure ca sunt copiii, sa se bucure de copilaria pe care nu o vor mai intalni.
Imi aduc aminte din copilaria mea cand  de 1 iunie doamna invatatoare ne oferea cate o ciocolata Scufita Rosie dupa care mergeam sa desenam pe asfalt. Imi aduc aminte cand eram copil ca nu aveam griji ca acum , petreceam tot timpul afara jucandu-ma cu ceilalti copiii. Imi placea la nebunie sa joc "7 pietre", "Hotii si vardistii", "Sotron", "Elasticul" si multe altele. Ne bucuram cu adevarat de copilarie si de jocurile ei. In ziua de astazi putini copii mai vezi jucandu-se impreuna, sa se adune pe langa blocuri si sa petreaca timpul impreuna. Din pacate multi dintre ei prefera jocurile pe calculator, "messul", "haicinciul", "feisbucul" , stau in casa in loc sa iasa afara, sa faca miscare.
Anul acesta ziua copilului am sarbatorit -o alaturi de copiii si voluntarii Asociatiei Forum. Am organizat concurs de desene pe asfalt, dupa care am mers pe Perchiu unde am marbatorit cu mititei si suc. Ca sa ne racorim pe caldura mare am incropit si o bataie :)) .
 A fost o zi minunata in care am fost si eu copil printre copiii!!!