joi, 31 martie 2011

Asociatia Forum

Incepand de luna trecuta am inca un job. Sunt psiholog la o asociatie care se ocupa de copiii care provin din medii defavorizate. Sunt foarte incantata de copiii si de activitatile pe care le desfasor acolo. Desi am fost incadrata ca si psiholog, recunosc ca fac mult mai multe lucruri pe care nu le faceam inainte si pe care am descoperit ca ma atrag si imi fac o deosebita placere. Printre aceste lucruri se enumera origami si quilling, 2 tehnici de impaturire a hartiei.
Prima provocare a fost realizarea de martisoare si felicitari in vederea strangerii de fonduri pentru copiii din asociatie. Datorita acestor felicitari si martisoare am reusit la expozitia de la Bilioteca Municipala Radu Rossetti Onesti sa strangem 120 de lei cu care am cumparat cateva rechizite pentru desfasurarea activitatilor viitoare iar restul ii pastram pentru organizarea unui picnic. Am fost extrem de multumita si sper ca la viitoare expozitie sa strangem mai multi bani pentru copiii.

sâmbătă, 19 martie 2011

Din nou printre bloggeri

Desi a trecut cam mult timp am hotarat sa incep iar sa scriu fapte din viata mea de zi cu zi.

Ultima postare are mai bine de un an si cred ca ar fi bine sa va scriu cam ce s-a intamplat in viata mea. Dupa un an de stat cu chirie am luat inima in dinti si m-am mutat la distanta de oras, la tzara unde am descoperit cat de mult imi place. Imi place sa ies din casa, sa merg prin curte, sa respir aer curat sa fac multe alte lucruri pe care la bloc nu le faceam.

In plan profesional ma ocup de copiii cu dizabilitati la Centru de educatie incluziva Onesti dar lucrez si la Asociitia Forum care se ocupa de copiii defavorizati.

Cam atat pentru prima postare dupa atata timp de repaus.

Va pup!!