duminică, 14 iunie 2009

Cu parere de rau.....

Inca nu imi vine sa cred ca s-a terminat scoala si primul meu an de munca in invatamant. Parca acum cateva zile terminam liceul si aveam emotii pentru bac si inca nu stiam ce vreau sa fac in continuare. Mi-am ales o cale pe care o urmez cu mare bucurie si daruire.  In acest am am avut multe de invatat despre ce se petrece intr-o scoala, despre cat de mic si nesemnificativ poti fi ca proaspat abseovent si cat de putin conteaza ceea ce spui tu. 

Totodata am realizat cat de important este pentru adolescenti sa le fii aproape, sa ii intelegi si cu bune si cu rele, sa nu uiti ca ai fost si tu asa si sa treci mai usor pentru momentele neplacute. Vreau sa marturisesc ca am avut momente cand am fost si rea si buna, asa cum erau si elevii mei, Poate uneori nu am stiut cum sa ma comport cu ei, dar cred ca asta mi-a fost invatare de minte si pe viitor voi sti!

Imi pare sincer rau pentru ca trebuie sa plec de la liceul unde am fost pentru ca m-am atasat de elevi destul de mult si imi vor lipsi. Ei vor ramane elevii mei de suflet pentru au fost primii!! Imi pare rau si pentru colectivul de profesori cu care m-am inteles, zic eu, bine, mai ales cu profele mai tinere, ca na`..eram de acesi varsta.  Imi pare rau ca trebuie sa plec de acolo dar asta e situatia si trebuie sa accept ca atare! Sunt convinsa ca va voi mai vizita sa vad ce mai faceti!!

Anul acesta nu stiu pe unde voi "profesa" dar m-as bucura enorm sa fiu iarasi inconjurata de adolescenti cu pofta de viata!!!