vineri, 24 aprilie 2009

Este important sexul intr-o relatie?

Am deschis un sondaj la care as dori sa raspunda cat mai multi dintre voi si bineinteles sa va argumentati raspunsul cu un comentariu aici! 

Eu consider ca sexul conteaza intr-o relatie si actul sexual e ceea ce o consolideaza. Trebuie sa fii pregatit sa faci pasul acesta..dar am mai vorbit despre asta intr-un topic anterior. 

vineri, 17 aprilie 2009

Sfintele Sarbatori de Paste

Fiecare om greseste si fiecare om iarta. Asa cum Iisus s-a rastignit pe cruce sa ne ierte noua oamenilor pacatele asa si noi trebuie sa iertam la randul nostru.. Trebuie sa fim mai buni, sa daruim si sa ne ajutam semenii! Va doresc sa Sarbatorile de Paste sa va aduca lumina in suflet, pace,bucurie si multa sanatate! Va doresc Sarbatori de Paste luminate, pline de bunatate, fericire si multa bucurie!

Hristos a inviat!

miercuri, 8 aprilie 2009

Despre inceperea vietii sexuale

In ultima perioada am tot fost intrebata care este varsta la care trebuie inceputa viata sexuala. Raspunsul e simplu: nu exista o varsta exacta la care este recomandata inceperea vietii sexuale. Viata sexuala trebuie inceputa atunci cand simtiti cu adevarat sa faceti acest pas important din viata voastra. Daca simtiti ca persoana de langa voi e potrivita si aveti sentimente fata de ea, va simtiti in siguranta si doriti sa faceti acest pas, atunci este momentul potrivit pentru voi sa aveti prima experienta sexuala. Iar daca aveti un mic moment de indoiala in ccea ce priveste actul sexual ar trebui sa renuntati, pana cand credeti cu adevarat ca sunteti pregatiti pentru acest pas!

Legat de actul sexual cel mai important lucru este protectia! Iar singura metoda de protectie atat in legatura cu transmiterea bolilor sexuale cat si a unei eventuale sarcine este prezervativul. Folositi-l de fiecare data cand aveti contact sexual! 

Astept mesajele voastre si parerile voatre privind inceperea vietii sexuale sau alte intrebari care va framanta!

joi, 2 aprilie 2009

Pacala romanesc

Ieri a fost 1 Aprilie ziua pacalelii! Oare doar la noi in Romaania sau si in alte tari? Se spune mereu ca romanul face haz de necaz....atunci cand ii este mai greu incepe sa faca glume sa uite de problemele pe care le are. Nu degeaba a aparut si Povestea lui Pacala! Personal nu am primit ieri o pacaleala insa aseara m-am amuzat copios cu la Agentul VIP cu Andrei Duban. Voi ce pacaleli ati facut sau cum ati fost pacaliti? 

Un banc scurt :

Toţi elevii scriu cu asiduitate la lucrarea "Ce aş face dacă aş fi patron?". Unul singur stă cu mîinile la piept şi meditează.
- Marinescule, tu nu scrii?
- Nu, domnule profesor, aştept să-mi vină secretara.

miercuri, 1 aprilie 2009

Primul pas

De cand mi-am deschis blogul am realizat ca intru mai mult pe mess decat inainte si petrec mai mult timp la calculator. Tot vorbind cu diverse persoane pe mess m-am intrebat daca inseamna ceva atunci cand contactezi tu pe cineva si nu astepti sa fii contactat. Ce inseamna sa faci primul pas in comunicarea pe mess cu o alta persoana?Ca esti nerabdator sa vorbesti cu cineva? Ca esti disperat sa vorbesti cu persoana respectiva si nu poti avea rabdare sa te contacteze? Sau ca esti mai prejos ca ea daca o contactezi primul? 

Nu prea inteleg cum sta treaba.....ce e adevarat nici  nu am stat niciodata sa ma gandesc la asta!

Daca tu faci primul pas ce inseamna? 

 Voi ce credeti?